Choose Your Own Device

Gepubliceerd jan. 18, 22
6 min read

App Verwijderen Ipad

‘Je kunt al een goede basis neerzetten met de input van de juiste stakeholders, waarbij HR, communicatie en de OR nog wel eens vergeten worden.’ ‘Denk daarna ook goed na hoe je alle apparaten in je EMM-oplossing kunt onboarden; die aanpak verschilt per bedrijf. Soms kun je apparaten automatisch laten inspoelen, in het uiterste geval moet je ieder toestel een keer ‘vasthouden’.’ Het is belangrijk om er een ‘feestje’ van te maken voor de eindgebruiker, betoogt Lammers.

Niets is minder waar! Houd rekening met ‘digibeten’ die ondersteuning prettig vinden én ernaar zullen vragen. Ga er vanuit dat jouw organisatie ook Schaduw-IT heeft. Ga met medewerkers in gesprek over functionele wensen en eisen op hun mobiele apparaten. Met de introductie van een goede enterprise-app, die écht aansluit bij het bedrijfsproces, wordt de IT-afdeling vaak de beste vriend van de eindgebruiker.

Bring Your Own Device

Download gratis deze whitepaper en lees alles over hoe je het kantoor en de werkplekken van medewerkers futureproof maakt. Lees ook .

Organisaties hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan met MDM/EMM softwaretools en een vorm gevonden om hun mobiele gebruikers te ondersteunen. De vraag is of de huidige EMM aanpak nog aansluit bij de behoeften van de ‘moderne digitale consument’ en de digitale transitie die veel bedrijven doormaken. Hoe ontwikkelt deze wereld? Waar moet op worden gelet? En hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie optimaal presteert en reageert op deze veranderingen? Onze specialisten denken graag met u mee.

It-beheer

Wat betekent MDM? MDM staat voor Mobile Device Management. Het is een dienstverlening waarbij alle devices binnen de organisatie vanaf een centraal punt benaderd kunnen worden. Hierdoor kunnen software en security updates centraal uitgerold worden. Daarnaast is er doorlopend inzicht in de status van elk apparaat en is het mogelijk om snel in te grijpen bij problemen.

Gebruikers krijgen toegang tot het SOTI Dashboard, waarin ze ook zelf de controle krijgen over alle devices. Werkt de MDM dienstverlening van Reverse IT ook met oude devices? Ja, het Mobile Device Management platform van Reverse IT biedt de allerbeste ondersteuning voor zowel oude legacy en allernieuwste mobile devices en besturingssystemen.

Mijn App Beheer

Uw kosten worden o. a. berekend over het aantal mobile devices die u in ondersteuning wilt laten nemen. Bent u al klant of betrekt u ons bij een bestaand project? Dan heeft dit uiteraard voor u een gunstig effect op de uiteindelijke prijs van Mobile Device Management (MDM)..

Hoe stuurt de CIO zijn mensen zo aan dat de IT-afdeling niet in een spagaat terechtkomt? Het ritme van de cloud ZOALS CSC IN DE JAREN NEGENTIG van de vorige eeuw outsourcing in de IT zo’n beetje uitvond, bevindt het bedrijf zich nu opnieuw in de frontlinie bij cloud computing (microsoft intune) - choose your own device.

Byod Betekenis

Opzeggingen (uitsluitend schriftelijk of via [email protected]) dienen 30 dagen voor afloop van de abonnementsperiode in ons bezit te zijn. Prijswijzigingen voorbehouden. FOTOGRAFIE: Eric Fecken, Mark van den Brink, Roelof Pot, Marcel Willems Illustraties: Walter van Kalsbeek Vormgeving: Mathieu Westerveld Drukker: PRinterface Aanlevering van artikelen Inzending van een artikel naar de redactie ter publicatie houdt in dat de auteur akkoord gaat met de volgende voorwaarden: - de auteur heeft het volledige auteursrecht op het werk; - het artikel is niet eerder, in welke taal dan ook, gepubliceerd; - met publicatie wordt geen geheimhoudingsplicht geschonden; - de auteur zal het artikel niet zonder schriftelijke toestemming van de uitgever elders publiceren.

Betaal Ik Te Veel Voor Mijn Emm Services?Een Sterk Beleid Voor Jouw Mobile Devices

Nakijken Bijna een jaar later heeft het communicatiethema niets aan belang ingeboet. In tegendeel: de opmars van cloud computing, consumerization, sociale media en steeds weer slimmere samenwerkingsoplossingen maken de organisatie meer ‘verbonden’ dan ooit tevoren. Wie de trend negeert, heeft het nakijken - Informatiebeveiligingsdienst. Als gevolg van de stormachtige ontwikkelingen aan het communicatiefront gaat het Jaarcongres Connected Enterprise in 2012 in grotere vorm verder, maar dan wel onder de nieuwe naam Connectivity 2020.

Apps Ipad

nl Microsoft Coöperatief en Nokia gamen investeren bij de Rabobank in apps De Verenigde Naties heeft 2012 uitgeroepen tot het jaar van de coöperatie. De Rabobank grijpt dit aan om te laten zien hoe de bank coöperatief bankieren in de praktijk brengt en om te onderzoeken hoe zij een sleutelrol kan vervullen in de verduurzaming van voedselketens.

Rabobank Groep ICT levert een bijdrage aan het project door samen met jongeren tussen de 16 en 25 jaar een spel te maken op Facebook: de ‘World Food Game’ (www. facebook.com/worldfoodgame). In dit spel leren jongeren wat coöperatief ondernemen inhoudt aan de hand van het thema verduurzaming van de voedselketens.

Mobile Content Management

Het wordt vóór en dóór jongeren gemaakt”, aldus Rabobank, CIO René Steenvoorden. “Het idee is mensen op een aansprekende manier attent te maken op de problematiek en de rol die een coöperatieve organisatie kan spelen bij de oplossing ervan.” Rabobank betrekt nu al jongeren bij het maken van het gamedesign.

Het mobiele applicatieontwikkelingsprogramma is erop gericht om startende bedrijven naar de Finse universiteit te halen en zo een broedplaats te creëren voor nieuwe apps, zowel voor Windows Phone als voor het Nokia-platform Symbian. Met een breed aanbod van diverse apps hopen Microsoft en Nokia de concurrentie met marktleider Apple beter aan te kunnen - Optimaal samenwerken.

Optimaal Samenwerken

"We zijn er trots op dit nieuwe programma aan te kondigen, dat nieuwe en bestaande ontwikkelaars in staat zal stellen om de volgende generatie mobiele apps en unieke gebruikerservaringen te realiseren", aldus Kai Öistämö, executive vicepresident van Nokia. mdm. &1-en De verantwoordelijk wethouder Eric Wiebes van de gemeente Amsterdam had vorige week eindelijk eens goed nieuws over de IT in de hoofdstad.

Apple Id BeherenBestanden Van Ipad Naar Pc

“We zijn er nog lang niet, maar dat valt ook niet te verwachten gezien het jarenlange achterstallig onderhoud. Voor het eerst is er een heldere aanpak, liggen we op schema en boeken we zowel technisch als financieel resultaat. Maar het blijft hard werken”, concludeerde Wiebes bij de bespreking van de eerste voortgangsrapportage van het in oktober 2011 gelanceerde stabilisatieplan dat vorige week in de Amsterdamse gemeenteraad besproken werd.

Mobile Application Management

+++ Fujitsu introduceert Flex, Frame in Windows voor SAP-oplossingen en breidt op die manier zijn adaptieve computeromgeving uit. +++ Alcatel-Lucent Enterprise introduceert Open, Touch Conversation-software waarmee medewerkers eenvoudig en zonder onderbreking kunnen switchen tussen verschil8 8e jaargang #2 2012 CIA: Licentiesoftware is ten dode opgeschreven Topkennispartner voor ICT Media Een IT-executive van de Amerikaanse inlichtingenorganisatie CIA heeft op een congres het publiek grotendeels bestaand uit vertegenwoordigers van softwareleveranciers laten weten dat zijn organisatie binnenkort stopt met het betalen voor licentiesoftware.

De software-industrie moet aan het Amazon-model, of ze nu wil of niet. Dat betekent dat bedrijven vrij toegang krijgen tot de systemen en betalen naar het gebruik dat wordt gemeten. Sprekers van Forrester Research verzorgen presentaties op respectievelijk de Jaarcongressen Connectivity 2020, Strategic Sourcing en IT Transformation. Bovendien levert Forrester een bijdrage aan de jaarlijkse CIO Day in november, die traditioneel meer dan 800 nationale en internationale bezoekers uit de hoogste bestuurslagen trekt.

Byod Cope

Bovendien sluit hun onderzoeksagenda naadloos aan op die van onze belangrijkste doelgroepen: de Europese chief information officer (CIO) en zijn of haar direct reports. Ik ben trots dat we Forrester voor al onze grote evenementen in 2012 hebben kunnen vastleggen." Bedonderen Dat is volgens Hunt niet bedoeld om de leveranciers te bedonderen en een poot uit te draaien.

Navigation

Home

Latest Posts

Apparaatbeheer Iphone

Published Feb 21, 22
6 min read

Choose Your Own Device

Published Jan 18, 22
6 min read